Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant la un loc de joacă din București: Fetiță de 11 ani, agresată sexual de un angajat

realitate virtuala

Angajatul unui loc de joacă din Bucureşti este cercetat de procurori după ce a agresat sexual o fată de 11 ani, fapta având loc în timp ce victima utiliza un simulator de realitate virtuală la locul de joacă. Procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului, dar instanţa a decis să fie anchetat în arest la domiciliu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală şi a reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor.

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa citată a menţionat că procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a luat faţă de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.