Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT violent în aer. Un zbor Delta Air Lines a aterizat de urgenţă la Seattle

delta air lines

Un zbor Delta Air Lines cu destinaţia Beijing s-a întors joi la Seattle (nord-vestul SUA) după ce un pasager de la clasa business a atacat un însoţitor de zbor, înainte de a fi potolit de alţi călători, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului internaţional Seattle-Tacoma, informează Reuters, conform agerpres.

Însoţitorul de zbor şi un pasager au fost trimişi la serviciul de asistenţă medicală al aeroportului cu leziuni ce nu le pun viaţa în pericol după ce aparatul de tip Boeing 767-300 a aterizat în siguranţă, la scurt timp după ora 19:00, a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului Perry Cooper.

Un bloc de locuinţe S-A PRĂBUŞIT în Italia. Mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături

Pasagerul a fost arestat de poliţia din Portul Seattle, a adăugat Cooper.

Zborul Delta 129 a decolat de pe aeroportul internaţional Seattle-Tacoma în jurul orei 17:30, dar s-a întors la Seattle după aproximativ 45 de minute de zbor, a spus Cooper.

Biroul Federal de Investigaţii ajută poliţia în anchetă, a anunţat purtătoarea de cuvânt a FBI, Ayn Dietrich, care a menţionat că Biroul Federal de Investigaţii a stat de vorbă cu pasagerii şi nu avea informaţii care să sugereze că incidentul a reprezentat o ameninţare la adresa securităţii naţionale.

Potrivit lui Cooper, mai mulţi pasageri au intervenit pentru a-l potoli pe suspect în timpul incidentului. Pilotul a decis să se întoarcă şi a făcut apel la poliţie, pompieri şi personal medical să aştepte avionul.

Cifrele halucinante care se învârt în jurul Summit-ului G20. 'Bine aţi venit în IAD!' - Violenţele stradale cuprind oraşul Hamburg

Lorie Dankers, purtătoare de cuvânt a Administraţiei Securităţii Transporturilor SUA, a spus că nu a existat o breşă de securitate pe aeroport, situat la sud de Seattle.

Purtătoarea de cuvânt de la Delta Air Lines, Liz Savadelis, a declarat prin e-mail că pasagerul a fost neutralizat la bord şi apoi scos din avion de poliţişti fără un alt incident după ce aparatul a aterizat la Seattle. Cursa către Beijing a fost programată pentru mai târziu în timpul serii, a adăugat Savadelis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.