Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident violent lângă Veneția - Un român l-a înjunghiat pe patronul unui local, pentru o notă de plată de 30 de euro

F.P.
nuovavenezia.gelocal.it
injunghiere local

Un incident șocant a avut loc la barul Skb, situat pe Corso del Popolo nr. 90 din Mestre (lângă Veneția). O dispută pentru o notă de plată de doar 30 de euro a degenerat într-o confruntare violentă, soldată cu rănirea proprietarului barului. Evenimentul a avut loc pe 25 februarie, în jurul orei 18.00.

Abul Kasan, un bengalez în vârstă de 40 de ani și proprietarul localului, a fost atacat cu un cuțit, suferind răni la nivelul frunții. Kasan a fost dus de urgență la camera de urgență a Spitalului Angel pentru tratament. "Fruntea îmi pulsează foarte tare, mă doare foarte tare", s-a exprimat Kasan, povestind chinul terifiant. Vărul său, Tarek Rahaman, a suferit, de asemenea, o rană la mână în timpul altercației și i-a urmat pe polițiști la secție pentru a da o versiune a evenimentelor, relatează publicația Il Nouva Venezia.

Doi români implicați

Confruntarea a început când doi cetățeni români au început să se certe cu un chelner pentru că nu au plătit nota de plată, care fusese cheltuită în întregime pe alcool. Kasan, care se afla în interiorul cafenelei în acel moment împreună cu un compatriot, Dali Billal, a ieșit afară pentru a-și apăra angajatul. Situația a scăpat rapid de sub control când unul dintre bărbați a amenințat cu un cuțit, obligându-l pe Kasan să se retragă și să închidă localul. Cu toate acestea, agresorul a spart cu piciorul geamul ușii și l-a atacat pe Kasan, provocându-i o plagă tăiată pe frunte și rănindu-l pe Rahaman.

Atacatorul a fugit apoi de la locul faptei, alergând spre centrul orașului Mestre cu cuțitul încă în mână. În ciuda eforturilor lui Kasan și ale unor patroni, agresorul a reușit să scape. Autoritățile, care au ajuns rapid la fața locului în urma alertelor primite de la comercianții locali, au început ancheta, bazându-se pe mărturiile martorilor și pe imaginile de supraveghere din afara clubului pentru a da de urma agresorului.

Kasan, care locuiește în Italia de 17 ani și este o figură familiară pe Corso del Popolo, și-a împărtășit temerile și experiențele legate de amenințările frecvente și de situațiile dificile din barul său. "Din păcate, situații dificile, în barul meu, le văd aproape în fiecare zi. Am fost chiar amenințat în trecut. Dar așa ceva - nu, niciodată - nu mi s-a întâmplat încă", a povestit el din spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.