Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa cazurilor de COVID-19, peste 3 la mie în 26 de localităţi din Covasna

AFP
coronavirus

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit pragul de 3 la mia de locuitori în 26 de localităţi din judeţul Covasna, iar în 46 de localităţi nu s-a înregistrat niciun caz pozitiv în ultimele 14 zile, informează joi Instituţia Prefectului.

"Potrivit datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Covasna, la nivelul judeţului incidenţa cumulată a cazurilor de infectare (fără focare) pentru ultimele 14 zile este de 2,89/1000 de locuitori (...) La acest moment, pentru un număr de 26 de localităţi ale judeţului, incidenţa cumulată pe ultimele 14 zile (fără focare) a depăşit 3/1000 de locuitori. Aceste localităţi sunt Sfântu Gheorghe, Aninoasa, Arcuş, Baraolt, Belani, Bicfalău, Bita, Bodoş, Brateş, Calnic, Chilieni, Covasna, Dobârlău, Ilieni, Lunga, Lunca Mărcuşului, Lutoasa, Mărcuşa, Moacşa, Olteni, Pădureni, Peteni, Poian, Sâncraiu, Valea Dobârlăului şi Zăbala. De asemenea, la această dată, un număr de 26 de localităţi au incidenţa cumulată în ultimele 14 zile (fără focare) între 1,5 - 3/1000 locuitori, 24 de localităţi sub 1,5/1000 de locuitori, iar 46 de localităţi nu au niciun caz pozitiv", se arată într-un comunicat de presă postat joi pe site-ul Prefecturii Covasna.

Citește și: UIMITOR O tehnologie VECHE din 1998 ELIMINĂ particulele de coronavirus

De la începutul pandemiei în judeţul Covasna au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 2.468 de persoane, dintre care 66 au decedat.

În prezent un număr de 115 persoane sunt izolate în unităţi spitaliceşti, iar alte 792 persoane suspecte de a fi infectate cu virusul SARS-CoV-2 sunt în carantină la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.