Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19, pe ultimele 14 zile, pentru localitatea Cernica, este între 1,5 şi 3 la mia de locuitori

Pinterest
relaxare coronavirus

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov precizează că incidenţa cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile pentru localitatea Cernica este între 1,5 şi 3 la mia de locuitori şi că se aplică corespunzător măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 856 din 14 octombrie 2020.

"Având în vedere art. 4, alin. (1), anexa nr. 2 din H.G. nr. 856 din 14 octombrie 2020 şi analiza prezentată de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Ilfov se constată încadrarea între limitele de 1,5/1.000 şi 3,00/1.000 a incidenţei cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile pentru localitatea Cernica (1,64). Se aplică corespunzător măsurile prevăzute în H.G. nr. 856 din 14 octombrie 2020 pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 30.10.2020, ora 20,00", stipulează o hotărâre adoptată în şedinţa CJSU Ilfov de vineri, potrivit AGERPRES.

Citește și: Rareș Bogdan, mesaj nemilos: ‘Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru’

Printre prevederile HG privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând din 15 octombrie referitoare la o incidenţă a cazurilor de COVID-19 mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori pe ultimele 14 zile se numără şi acelea conform cărora: organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului; activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00-23,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.