Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 a depăşit 6/1.000 în judeţul Olt. În Slatina a crescut la 11,65 la mie

Inquam Photos / Octav Ganea
salvari UPU covid urgenta ambulanta

Incidenţa infectărilor cu noul coronavirus a continuat să crească în judeţ, ajungând luni la 6,07 la mia de locuitori, iar în municipiul Slatina a crescut la 11,65 la mie, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Cea mai mare incidenţă a infectărilor este în comuna Milcov - 14,35 la mie, localitate limitrofă municipiului Slatina. Într-o altă localitate limitrofă Slatinei, comuna Slătioara, incidenţa infectărilor este de asemenea ridicată - 12,15 la mie, potrivit agerpres.ro.

Totodată, în ultimele trei zile a crescut constant şi numărul de pacienţi cu COVID-19 internaţi în spitale, ajungând luni la 310, dintre care 19 sunt în secţii ATI, însemnând că sunt ocupate toate paturile de terapie intensivă complet echipate, ce pot fi folosite pentru bolnavi infectaţi cu noul coronavirus.

Din cauza cazurilor de elevi şi cadre didactice infectaţi cu SARS-CoV-2, în judeţul Olt sunt peste 100 de clase de preşcolari şi elevi ce desfăşoară cursuri online, unitatea de învăţământ cu cele mai multe clase cu predare în sistem online - 16 - fiind Colegiul Naţional "Ion Minulescu" din Slatina.

Şi alte licee şi şcoli din Slatina au mai multe clase cu învăţământ online din cauza cazurilor de COVID-19: Colegiul Naţional "Radu Greceanu" - şapte clase online, Liceul Tehnologic "P.S. Aurelian" - opt clase online, Şcoala "George Poboran" - şase clase online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.