Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE cu Călin Popescu Tăriceanu - VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat într-un incident violent, la Oradea! Doi membri ai Asociaţiei Oradea Civică au fost luaţi pe sus de câțiva membri ALDE, iar unei jurnaliste, cea care a filmat scena, i s-a interzis accesul în sală.

Cei doi membri ai ONG-ului, Sebastian Duma şi Cosmin Bursaşiu, voiau să pătrundă la conferinţa de presă a liderului ALDE. Ei au fost blocați, inițial, de câțiva membri ALDE. Ulterior, situația a degenerat și, conform presei locale, ofițerii SPP au intervenit în forță.

Citește și: EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

Reprezentanţii ONG-ului Oradea Civică au început să strige, pentru a fi auziţi de cei dinăuntru: „Politicienilor le este frică de cetăţeni, se pare! ALDE, lăsaţi-ne să intrăm şi noi! Domnule Tăriceanu, suntem aici la intrare şi vrem să intrăm. Vrem să punem şi noi o întrebare domnului Tăriceanu, acestui domn corupt, care a primit 800.000 euro şpagă. Şpăgarule! Eşti un şpăgar, un nenorocit de şpăgar şi corupt, care nu vei mai intra în nicio funcţie publică. Ne este ruşine de tine, Tăriceanu, nu eşti binevenit în Oradea, să nu mai vii în Bihor, să stai acolo cu hoţii tăi la Bucureşti, nenorocitule!”. A fost momentul în care aceștia au fost scoși afară din sediu, iar în momentul busculadei, o jurnalistă a fost lovită. Ei i s-a interzis să revină în sală.

Citește și: Lovitură pentru Toma Cuzin! Actorul care îl interpretează pe Firicel din Las Fierbinți, audiat la DIICOT! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.