Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE în Piața Victoriei: Mai mulți protestatari încearcă SĂ ÎMPIEDICE instalarea târgului de Crăciun / VIDEO

UPDATE "Trei persoane au fost conduse la secţie pentru verificări şi aplicarea sancţiunilor legale. Prima persoană de la care a pornit tot scandalul este cel care a fost acuzat că lovit un cetăţean, o persoană în vârstă, şi care, probabil, va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Celorlalte două li se vor aplica sancţiuni contravenţionale. Vom vedea ce vor stabili colegii noştri. Este vorba de două dintre persoanele care au împiedicat jandarmii să-l ridice pe primul, au împins garduri", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Georgian Enache.

UPDATE Lucrătorii au fost întâmpinaţi de câteva persoane cu steaguri tricolore şi cu portavoci, care scandau "Nu cedam Piaţa Victoriei!", "Firea, nu uita, piaţa asta nu-i a ta!" şi "Vrem spitale, nu târguri penale!".

Mai mulți protestatari sunt în centrul unor incidente, sâmbătă dimineața, în Piața Victoriei, din București! Aceștia s-au strâns în locul tradițional al manifestelor din 2017 pentru a împiedica amplasarea târgului de Crăciun anunțat de Primăria București. Mai mulți bucureșteni sunt, la această oră, în Piața Victoriei și încearcă să blocheze amplasarea barierelor pentru Târgul de Crăciun. La ora transmiterii acestei știri sunt în jur de 20 de oameni, dar numărul lor creşte.

PMB a anunţat că Târgul de Sărbători - Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă va fi deschis în perioada 5 - 17 decembrie, în Piaţa Victoriei. 

Citește și: Bugetarii nu se așteptau la asta! Cu câte la va scădea salariul de la 1 ianuarie – procent semnificativ .

“Vizitatorii sunt sunt aşteptaţi de cele mai premiate formatii ale elevilor bucureşteni, dar şi de artişti renumiţi: Gaşca Zurli, Maria Dragomiroiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Adrian Naidin, Andra Gogan, Orchestra Naţională Valahia”, a precizat Primăria.

Sursă foto: Alexandru Socol / Facebook

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.