Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE între parlamentarii USR și forțele de ordine din Palatul Parlamentului: Mulți dintre ei au ajuns pe acoperiș - VIDEO

protest pe acoperis parlament

Reprezentanțiilor USR li s-a interzis să afiseze mesajul #farapenali în Parlamentul României și, de asemenea, li s-a cerut să dezbrace tricourile #farapenali la intrarea în clădirea Camerei Deputaților. Numai ca în ciuda măsurilor de precauție și de securitate luate de forțele de ordine, mai mulți parlamentari ai USR au ajuns pe acoperisul Palatului Parlamentului unde au aborat steagul USR și insemne #rezist.

"Liviu Dragnea interzice opoziției să facă opoziție în Parlament. PSD ne interzice să-i reprezentăm pe cei 600 000 de români care au votat USR și să ducem mesajul #farapenali în Parlamentul României. Colegii mei de la grupul parlamentar îmi spun că li s-a cerut să dezbrace tricoul #FărăPenali la intrarea în clădirea Camerei Deputaților și să-și dea jos banderola sub amenințarea că altfel nu vor intra. Așa au primit ordin!", scrie Dan Barna.

În ciuda măsurilor de securitate, parlamentarii USR și protestatarii #rezist au ajuns pe acoperișul Palatului Parlamentului, unde au afișat steagul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.