Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la Brașov: Codrin Ștefănescu și un fost ministru AU PĂȚIT-O - VIDEO

Social-democrații Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiți, marți, de câțiva protestatari, la Brașov, înaintea unei conferințe de presă organizată de PSD Brașov. Codrin Ștefănescu a încercat să vorbească cu protestarii, dar oamenii au continuat să scandeze.

În momentul în care Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, acum președinte al PSD Brașov, au ajuns la sediul hotelului în care are loc o conferință de presă organizată de PSD Brașov, câțiva protestatari au huiduit și au strigat „Rușine să vă fie” și ”Hoții”.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Va pierde locul 1. Cine îi va lua locul

Social-democrații s-au oprit să discute cu protestatarii, care s-au plâns de faptul că foarte multă lume, „frați, prieteni”, pleacă din țară.

Codrin Ștefănescu le-a spus că unii ar putea fi determinați să se întoarcă acasă, însă oamenii au continuat să huiduie și să scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastră nu a respectat electoratul”.

Citește și: S-a aflat! Cât câștiga noul antrenor al Simonei Halep, Thierry van Cleemput, comparativ cu Dareen Cahill

Apoi, un protestatar l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu de ce pleacă oamenii din țară dacă România este în creștere, iar social-democratul i-a răspuns „pentru că avem democrație”, moment în care un alt protestatar a strigat „pleacă de lehamite, nu de bine”.

Deputata Roxana Mânzatu le-a dat oamenilor exemplul medicilor, care ar pleca din țară mult mai puțini, însă un protestatar i-a strigat „vreți să scăpați corupții, asta faceți de 2 ani”.

Citește și: Florin Cîțu atacă din nou! Ce acuzații dure face senatorul liberal

Delegația PSD a decis, în acel moment, să intre în hotel.

Înaintea conferinței de presă, și alte persoane au fost huiduite de câțiva protestatari. Oamenii îi întrebau pe cei care intrau în hotel dacă merg la PSD, iar dacă cineva răspundea afirmativ, protestatarii huiduiau.

Citește și: Iohannis a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Lia Olguța Vasilescu

Luni, Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea și ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiți și la Sibiu. Liderii PSD au încercat și acolo să discute cu oamenii, însă aceștia au continuat să scandeze împotriva lor.

Ministrul Turismului Bogdan Trif, împreună cu secretarul general al PSD și cu deputatul Eugen Nicolicea au participat la o conferință de presă la Sibiu, iar la intrarea în sediul organizației locale, din centrul orașului, au fost așteptați de zeci de protestatari în zona pe care oamenii au numit-o „liberă de corupție” și unde se întâlesc în fiecare zi. Protestatarii au scandat „PSD ciuma roșie”, „Afară cu PSD din țară” sau „Rușine, rușine”.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Va pierde locul 1. Cine îi va lua locul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.