Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la ieșirea lui Liviu Dragnea de la Parchetul General: Cine l-a așteptat și ce i-au făcut liderului PSD - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Parchetul General

Liviu Dragnea a avut parte de o primire ostilă din partea a 12 protestatari, care s-au strâns în fața sediului Parchetului General, unde a fost audiat în dosarul mitingului din 10 august. S-a creat o ambuscadă și a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

"Cât de javră poţi să fii să gazezi nişte copii?" și "Dragnea infractorul a gazat poporul" au scandat aceștia, alături de celebra lozincă ”M.IE PSD”. ”La pușcărie, hoțule!”, i-au mai strigat aceștia, care au fluturat o pereche de cătușe.

Una dintre protestatare i-a strigat că a furat, de unde are atâta avere, moment în care șeful Camerei Deputaților s-a enervat și a ridicat vocea la ea. ”Poate dvs, doamnă, nu eu. Nu am furat nimic, absolut nimic. Unde e bogăția mea, unde e? Nu v-ați săturat de atâtea minciuni?”, a replicat răstit Dragnea.

Citește și: Mircea Badea reacționează, după dezvăluirile unui fost membru #rezist: ”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu” .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.