Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la meciul UTA-Rapid! Antrenorul Dan Alexa s-a BĂTUT cu fanii UTA: 'Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii'

gsp.ro
Dan Alexa

Tehnicianul echipei Rapid, Dan Alexa, a declarat, duminică seară, că a fost atacat de suporteri ai echipei UTA după meciul de la Arad, el precizând că fanii intenţionau să îl lovească şi că el a ripostat pentru a se apăra, relatează News.ro.

Citește și: Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarmă: 'În scurt timp spitalele vor fi copleşite. Fac un apel pentru responsabilitate'

“Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat. Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute în fotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau”, a spus Alexa la Look Plus.

Potrivit gsp.ro, suporterii arădeni au surprins un moment de neatenţie al jandarmilor şi s-au repezit către autocarul giuleştenilor, chiar în momentul în care Dan Alexa se pregătea să urce. Un suporter i-ar fi rupt treningul antrenorului, iar acesta ar fi ripostat violent, lovind cu pumnii şi picioarele. Imediat, jandarmii au intervenit pentru a aplana scandalul.

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.