Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la Olimpiadă: un GLONȚ a fost tras asupra cortului jurnaliștilor

glont

Un glonţ a trecut prin peretele de plastic al cortului care adăposteşte un centru de presă de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fără a provoca victime, a transmis Reuters sâmbătă. Agenţii de securitate investigau incidentul, a declarat agenţiei directoarea centrului, Anja Krabbe. Aceasta a precizat că nu se afla în cort când s-a produs incidentul, dar ziariştii au auzit glonţul trecând prin cort.

Citește și: VIDEO - Delia a RĂZBUFNIT: răspuns VIRULENT pentru părinții care o acuză

Centrul de presă pentru concursurile de echitaţie de la Deodoro se află în apropierea unei baze militare, precizează Xinhua, care citează şi detalii din relatări de presă neprecizate. Potrivit acestora, glonţul a trecut prin acoperiş şi printr-un perete, apoi a aterizat pe podea, aproape de o ataşată de presă din Noua Zeelandă, Diana Dobson, care a fost "vizibil şocată". Managerul pentru comunicaţii al delegaţiei neozeelandeze, Ashley Abbot, a declarat că au fost informaţi concurenţii ţării sale în probele de echitaţie. 

Reuters adaugă că revista Horse & Hound, specializată în echitaţie, a postat pe Internet o fotografie a glonţului, despre care AFP afirmă că era de calibru mic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.