Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la protestul taximetriștilor - Doi participanți au aruncat cu ouă într-un taxi care avea clienți, nemulțumiți că șoferul nu participă la miting

Inquam Photos / Octav Ganea
protest taxi

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, mai multe persoane care au participat la protestul taximetriștilor, din Piața Victoriei, au fost sancționate, după ce au fost implicate în diferite incidente. Doi bărbați au aruncat cu ouă într-un taxi care avea clienți, nemulțumiți că nu participă la miting, iar un altul a înjurat un șofer, după ce acesta i-a arătat semne obscene.

"Doi bărbați, care participau la protestul organizat în Piața Victoriei de către COTAR, au aruncat cu ouă în direcția unui taxi, cu clienți, ce tranzita zona, în semn de nemulțumire că nu participă și el la protest.

Citeste si Nemulțumirile privind GDS escaladează - Laura Ștefan, expert anticorupție, și-a anunțat demisia din organizație

Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică la fața locului, i-au identificat pe cei doi și i-au condus la autospecială, în vederea luării măsurilor legale", anunta Jandarmeria Capitalei.

Cei doi au fost amendați cu câte 500 lei.

"Un bărbat, care tranzita Piața Victoriei, a oprit autovehiculul în dreptul protestatarilor care participau la adunarea publică organizată de către COTAR și a arătat semne obscene către aceștia.

Din rândul protestatarilor, un bărbat i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcția autovehiculului.

Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică la fața locului, au identificat persoana și au condus-o la autospecială, în vederea luării măsurilor legale", potrivit jandarmilor.

Protestatarul a fost sanctionat cu avertisment, iar soferul a fost amendat cu 500 lei.

Unui participant i s-a facut rau, fiind solicitata ambulanta.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.