Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului: Două persoane au ajuns la spital, zeci au avut nevoie de îngrijiri medicale

Inquam Photos, Octav Ganea
Catedrala Mantuirii Neamului

Echipajele pompierilor SMURD au acordat, până acum, îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 30 de persoane aflate la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care două au fost transportate la spital.

"De la începutul misiunii și până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 30 persoane, dintre care două au fost transportate la spital", au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, scrie Mediafax.

Aproximativ 20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi participă, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenți numărându-se premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului.

Oamenii, care au venit din toată țara pentru a participa la sfințirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au așteptat ore bune pe platoul din faţa lăcașului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulți au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.

UPDATE Până la ora 15:30, 83 de persoane au avut nevoie de îngrijiri mediacale.

Citește și: Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis să își bage mințile în cap: Să își schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituționale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.