Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente violente la Praga - Zece suporteri englezi au fost reținuți

Liga Campionilor

Zece suporteri englezi au fost reţinuţi, vineri seară, la Praga, în Oraşul Vechi, după incidente cu forţele de ordine, înaintea meciului din Grupa A a preliminariilor Euro-2020, informează mirror.co.uk potrivit Agerpres.

Incidentele s-au produs în jurul orei locale 19.00 (20.00, în România), în centrul vechi, unde erau strânşi sute de fani la localurile din zonă.

"Totul a început când unul sau doi fani au aruncat cu sticle înspre poliţişti. Sticlele au căzut în preajma maşinilor forţelor de ordine şi la început acestea au fost ignorate. Dar când una dintre sticle a lovit un geam cu gratii al unei maşini de poliţie, forţele de ordine au intervenit", a declarat un martor al incidentelor.

Forţele speciale au intervenit, folosind gaze lacrimogene. "Părăsiţi zona, nu vă ascundeţi feţele, plecaţi sau vă veţi confrunta cu forţele de ordine!", li s-a transmis fanilor.

Zece suporteri au fost puşi la pământ şi reţinuţi. Anglia a primit 3.800 de bilete la meciul de pe Stadionul Sinobo, de 21.000 de locuri.

Incidentele s-au produs în condiţiile în care poliţia britanică şi Federaţia Engleză de Fotbal (FA) au cerut ca meciul să se dispute mai devreme de ora stabilită, 20.45 (21.45, ora României), tocmai pentru a evita producerea unor altercaţii. UEFA a respins această solicitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.