Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidentul de la ambasada Rusiei din București face furori în presa internațională

Tudor Bogdan Teodorescu / Facebook
incendiu ambasada rusiei

Incidentul de la Ambasada Rusiei în România, de miercuri dimineața, a făcut înconjurul planetei. Înregistrarea video apărută înainte de sosirea pompierilor arată partea din față a mașinii în flăcări, în timp ce șoferul a rămas blocat în interior.

Citește și: FOTO VIDEO: Un șofer a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei. Bărbatul a murit în mașina incendiată

Reuters a scris că un șofer a decedat după ce a intrat cu mașina în poarta ambasadei Rusiei din București. Înregistrarea video apărută înainte de sosirea pompierilor arată partea din față a mașinii în flăcări, în timp ce bărbatul a rămas blocat în interior. Nu a fost clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenționat. Incidentul vine după ce, „în ultimele săptămâni, mai multe ambasade rusești din alte părți ale Europei au fost vizate de protestatari furioși din cauza invaziei din Ucraina”, scrie Reuters. România a declarat marți că va expulza 10 diplomați ruși, alăturându-se altor țări europene care au făcut acest lucru în ultimele zile, informează Mediafax.

„Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei din capitala României”, titrează US News și Arab News.

„Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în ambasada Rusiei din București”, scrie Times Now.

„România: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei din București”, titrează DW, care precizează că „autoritățile au declarat că șoferul a murit după ce a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei” și „nu este clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenționat”.

Și Jerusalem Post scrie că „Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în ambasada Rusiei din capitala României”. La fel și India Today.

Sky News titrează: „Șofer mort după ce o mașină a intrat în ambasada Rusiei” și adaugă că mașina nu a intrat totuși în incinta ambasadei. În plus, arată că în imaginile video se observă cum mașina este cuprinsă de flăcări în timp ce personalul de securitate aleargă prin zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.