DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Incompatibilitate – 3 funcționari publici și o persoană cu funcție de conducere din sistemul medical

integritate, ani

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a trei funcționari publici și a unei persoane cu funcție de conducere din sistemul medical, după cum urmează:

1. MIRICĂ ALEXANDRA,

Funcționar public de conducere în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu,

Județul Giurgiu

INCOMPATIBILITATE

În perioada 2007 – 2018 a deținut și exercitat funcția publică de conducere de șef administrație adjunct în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu și calitatea de expert tehnic judiciar în cadrul Tribunalului Giurgiu, încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

Citește și: ANUNŢ - Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI, susţine o declaraţie de presă; ora 9,30

2. DAN VOICHIȚA,

Funcționar public în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Maramureș, Județul Maramureș

INCOMPATIBILITATE

Începând cu data de 30 iunie 2011 deține și exercită simultan funcția publică de consilier și calitatea de titular întreprindere individuală, activitate care se află în legătură directă cu atribuțiile funcţiei publice deținute, conform fișei postului și în baza căreia persoana evaluată a obținut în perioada 2012 – 2017, un sprijin financiar prin intermediul A.P.I.A în valoare totală de 187.486,53 lei.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

3. ALUPOAIE MIHAELA,

Funcționar public în cadrul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București

INCOMPATIBILITATE

În perioada 05 ianuarie – 30 iunie 2017, respectiv începând cu 01 august 2017, a exercitat/exercită simultan funcția publică de consilier superior în cadrul Compartimentului Sport al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și funcția de antrenor în cadrul Clubului Sportiv Municipal București.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

4. NEDELCIUC IGOR,

Șef laborator în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. I.M.Georgescu Iași”, Județul Iași

INCOMPATIBILITATE

În perioada 25 noiembrie 2016 – 27 decembrie 2017 a exercitat simultan funcția de șef laborator în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. I.M. Georgescu Iași” și pe cea de administrator în cadrul unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.