Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCONȘTIENȚI Pentru a doua noapte la rând, zeci de tineri au participat la un concert ilegal, la Tuzla - VIDEO

www.bzi.ro
concert

Peste 20.000 lei este valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de jandarmii din Constanţa, sâmbătă noaptea, pentru organizatorul şi participanţii la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în zona plajei din comuna Tuzla a avut loc o acţiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorităţi pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Citește și: Situație de groază în spitale! Destăinuirea unei paciente: ‘Trecem prin saloane cu bolnavi să ajungem la toaletă’

"Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei", se precizează în comunicat.

Cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea numărului 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmi, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Citește și: VIDEO Nebunie în Vama Veche. Bătaie în toată regula pe plajă cu pumni și picioare pe ritmurile muzicii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.