Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Ambasadele straine se intereseaza privind cazul de discriminare etnica din Parlament

intrebare

Ambasadele straine s-au interesat privind votul pentru arestarea preventiva a deputatului UDMR Marko Attila in conditile in care colegul sau de la PDL Catalin Teodorescu, implicat in acelasi dosar nu a primit incuviintarea de arestare.

Liderul deputatilor UDMR a declarat miercuri ca va instiinta ambasadele cu privire la acest caz de discriminare etnica, asa cum il catalogheaza el.

"S-a facut deosebirea intre cei doi colegi ai nostri. Probabil s-a luat in considerare si etnia maghiara a colegului Marko Attila ceea ce este foarte grav. Eu personal o sa semnalez la ambasade aceasta problema. Cred ca tine de acea decizie a lui de a ajuta Biserica Reformata.

Nu vad deosebirea intre cei doi deputati in afara de etnie. Cei doi colegi au fost membri in aceeasi comisie. Deja am fost contactat de anumite ambasade, normal ca o sa ma intalnesc cu ei. Vom vedea ce vom face in continuare. Mi se pare revoltatoare aceasta decizie, nu pentru ca pentru unul da si pentur altul ba ci pentru ca s-a facut diferenta intre doi parlamentari. Asta ma deranjeaza", a spus Mate Andras.

In plus, acesta sustine ca Marko Attila nici macar nu se afla la sedinta Comisiei pentru retrocedari cand s-au produs faptele de care esteacuzat in dosarul Alinei Bica.

"Am atras atentia ca in data de 15 martie fiecare maghiar este prezent la manifestatie si domnul Marko Attila in data respectiva nici nu a fost prezent la acea comisie. Probabil instanta va constata aceste aspecte si va lua o decizie corecta", a mai spus Mate Andras.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.