Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Astra ar putea să piardă la masa verde calificare în sferturile Cupei: Ce gafă au făcut, după ce au revenit de la 0-3

www.gsp.ro
CFR Cluj Astra Giurgiu

Astra a învins "U" Cluj cu scorul de 4-3, într-un meci extrem de spectaculos, dar giurgiuvenii riscă să piardă partida la masa verde după o gafă a staff-ului tehnic.

Formaţia din prima ligă a efectuat a patra schimbare în a doua repriză de prelungiri, dar fără să-şi epuizeze primele trei modificări în timpul regulamentar. Conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), o echipă angrenată în Cupa României poate efectua a patra modificare, doar dacă îşi epuizează primele trei schimbări în timpul regulamentar.

Gheorghe Mulţescu i-a introdus pe Valentin Gheorghe şi pe Laurenţiu Buş în minutul 64, respectiv 76, iar ultimele două modificări le-a făcut în prelungiri. În minutul 118 a intrat Erico da Silva, iar în minutul 120 a fost aruncat în teren şi Koukou. Paragraful din ROAF, prezentat pe site-ul Cupei României, este următorul: "În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în şedinţa Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri şi doar în situaţia în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc."

Contactat de ProSport, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că Univeristatea Cluj a semnalat gafa Astrei: "Eu am sesizat această problemă. O să vedem ce spune regulamentul". Centralul partidei de pe Cluj Arena a fost Horia Mladinovici. Ferencz Tunyogi şi Gabriel Bârjac au fost asistenţii săi.

După un start excelent de joc, cu trei goluri marcate în primele opt minute împotriva Astrei, prin Octavian Abrudan (2) şi Carol Taub (5, 8), Universitatea Cluj a început apoi să îşi arate limitele. Azdren Llullaku (14) a marcat primul pentru giurgiuveni, Andrei Cordoş (24) a deviat în propria poartă, iar acelaşi Llullaku (76) a restabilit egalitatea într-un moment în care echipa din Liga 2 gâfâia serios. Mai apoi, Octavian Abrudan (88) a fost eliminat, însă meciul a intrat totuşi în prelungiri. Acolo, Laszlo Sepsi (99) a deviat şi el în propria poartă şi i-a facilitat adversarului accederea în sferturile de finală. Astra s-a impus cu 4-3 după ce a fost condusă cu 3-0, dar rămâne de văzut cum va gestiona FRF această situaţie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.