Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Avocata lui Liviu Dragnea anunță că vrea să îl apere, în instanță, pe românul cu numărul de înmatriculare M*IEPSD: Poliția a încălcat legea

maria vasii

Românul devenit celebru după ce a mers, timp de aproape două săptămâni, pe șoselele din Româia cu numărul de înmatriculare MUIEPSD, s-a ales cu dosar penal! În plus, poliția i-a confiscat și plăcuțele de înmatriculare și i-a suspendat și permisul de conducere. În ajutorul lui sare chiar avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii.

Luni seara, la Realitatea TV, Vasii a anunțat că e dispusă să îl apere în instanță pe românul revenit din Suedia și acuză că poliția a încălcat legea când i-a deschis dosar penal și i-a ridicat numerele de înmatriculare și permisul de șofer.

”Mă ofer să îl reprezint pe românul căruia poliția i-a confiscat numerele de înmatriculare. E o faptă penală, cu cel puțin 3 infracțiuni pe care le-au săvârșit: abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi pe motive de aparteneță politică, uzurparea funcției, fals intelectual și uz de fals. Trebuie făcută plângere penală împotriva acestora.”, a spus Maria Vasii la Realitatea TV.

Citește și: O cântăreață din România intră în afaceri: Va prelua un pachet de acțiuni la una dintre cele mai vechi mărci românești de bere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.