Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Câte cărți a scris George Copos în pușcărie! Mihai Eminescu ar fi invidios

copos

George Copos, fostul patron al Rapidului, și-a descoperit pasiunea după gratii! S-a transformat în scriitor. A scris  cinci carti în numai un an. Dacă ar fi trăit, Mihai Eminescu ar fi fost invidios, el nereușind această performanță într-un timp atât de scurt! Chiar și așa, judecatorii nu au vrut sa il elibereze pe George Copos pentru ca omul de afaceri nu s-a reeducat.

George Copos a ajuns la performanta de a se inscrie la absolut toate activitatile de la Rahova! Judecatorii au considerat insa ca fostul patron de la Rapid a fortat legea si a vrut sa fie eliberat, nu sa se reeduce.

George Copos este, teoretic, un detinut model, reusind sa stranga, in urma activitatilor din penitenciar, peste 200 de zile libere, desi are putin mai mult de un an de cand este dupa gratii. Copos s-a inscris la absolut toate activitatile educationale de la penitenciar, ba, mai mult, a scris si cinci carti!

Judecatorii au considerat insa ca George Copos a incercat doar sa forteze eliberarea conditinata, neavand ca scop reeducarea si reintegrarea sociala! In plus, toate cele cinci manuscrise sunt impecabile, fara stersaturi sau modificari, ajungand la concluzia ca ceva nu este in regula.

Pe 4 martie 2014, George Copos a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.