Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Cel mai rapid knockout din istoria UFC - Jorge Masvidal, victorie în fața lui Ben Askren (VIDEO)

MMA Fighting
UFC Jorge Masvidal

Gala Ultimate Fighting Champions 239, disputată sâmbătă seară în Las Vegas, a adus cel mai rapid knockout din istoria UFC. S-a întâmplat la meciul din categoria semimijlocie dintre americanii Jorge Masvidal (34 de ani) şi Ben Askren (34 de ani), relatează Mediafax.

Vezi și: Descoperire ŞOC a poliţiştilor: Bianca Drăguşanu se întorcea de la mare într-o maşină condusă de un şofer drogat

La trei secunde după începerea luptei, Masvidal l-a trimis la podea pe Askren cu o lovitură de genunchi violentă. Masvidal nu s-a limitat la atât şi l-a mai lovit de două ori cu pumnul în figură pe adversarul său, înainte ca arbitrul să intervină şi să oprească duelul după doar cinci secunde. A fost cel mai rapid knockout înregistrat vreodată în galele UFC.

Askren a rămas minute bune la podea, iar ulterior a fost transporat la spital pentru a se realiza investigaţii suplimentare.

Pentru Masvidal, aceasta a fost a doua victorie consecutivă, după cea obţinută la UFC Fight Night 174, din martie 2019, contra lui Darren Till. Bilanţul acestuia a ajuns la 34 de victorii şi 13 înfrângeri.

De partea cealaltă, Askren se află la prima înfrângere din carieră în circuitul UFC, el acumulând până în prezent 19 victorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.