Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL ISU Timiș a UITAT să evacueze un locatar din blocul morții, apoi a BLOCAT accesul presei pe grup

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Atitudine absolut incredibilă a ISU Timiș. După ce au permis accesul pompierilor fără măști de protecție, dar și al polițiștilor și al presei în blocuri unde era posibil să mai existe urme din substanța care a ucis trei oameni din Timișoara, cei de la ISU Banat cenzurează presa locală. Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU, a decis să blocheze accesul presei pe grupul de Whatssap unde avea loc comunicarea. Jurnaliștii pot primi informații, dar nu mai pot pune întrebări.

Totul după ce jurnaliștii au aflat că ISU Banat a uitat să evacueze un locatar din unul din blocurile în care firma Bistim Dera, care a făcut dezinsecția din blocul morții din Timișoara, a făcut operațiuni de dezinsecție. Deși jurnaliștii au întrebat-o pe Megherea cum a fost posibil ca ISU să uite un om în bloc, aceasta nu a răspuns, blocând posibilitatea presei de a pune întrebări.

Din cauza neglijenței ISU, nouă polițiști au ajuns de urgență la spital pentru că au fost expuși la mediul toxic din blocul morții. Pentru că nu a putut să ofere explicații pentru gafele impardonabile, ISU a decis să restricționeze posibilitatea presei de a pune întrebări.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.