Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu s-au dus la Palatul Cotroceni - VIDEO

Klaus Iohannis a chemat guvernul PNL la Palatul Cotroceni, pentru a depune jurământul! Surpriză, însă, la ceremonie! Printre zecile de liberali se află și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Teodor Meleșcanu, președintele Senatului.

Ludovic Orban a afirmat că președinților Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, ar trebui să le fie rușine pentru că au ascultat ordine de partid și nu au participat la plenul reunit. El a precizat că PNL nu se simte confortabil cu cei doi la șefia celor două Camere.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

„După părerea mea, ar trebui să le fie rușine. Eu nu mai știu o procedură de învestire a unui Guvern în ultimii 30 de ani, în care președinții celor două Camere să refuze s-și exercite atribuțiile numai pentru că le-au cerut șefii de partid ca nu cumva să asigure un vot în plus la cvorum, că dacă ar fi condus ședința, ar fi fost cvorum. Să le fie rușine. Un astfel de comportament n-are ce căuta într-o Românie normală, într-o Românie care respectă Legea, care respectă cetățenii săi și evident că nu ne simțim confortabil care în fruntea acestor Camere să fie persoane care nu face altceva decât să respecte cele mai absurde ordine date politic de șefii de partid”, a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament, întrebat dacă PNL va face demersuri pentru a fi schimbați președinții Camerei și Senatului.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.