Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Pamela Anderson s-a despărțit și de cel de-al CINCILEA soț, la numai 12 zile după nuntă

pamela anderson

Actriţa Pamela Anderson şi producătorul Jon Peters au decis, după 12 zile de la nunta care a avut loc în secret, să ia o pauză, scrie The Hollywood Reporter.

Cei doi nu au depus încă actele pentru a primi certificatul de căsătorie, informează news.ro.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

„Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis ea THR.

Peters nu a dorit să comenteze.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială

Anderson a plecat sâmbătă în Canada, ţara ei natală, după ce, în urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de Peters.

Deşi fiecare dintre ei a mai fost căsătorit de patru ori, noua legătură părea promiţătoare, având în vedere că Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, au avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi s-au regăsit recent.

Citește și: Eugen Teodorovici se gândește să dea în judecată PSD

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori.

Jon Peters a mai fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbra Straisand cu care a avut o relaţie de 12 ani, apoi s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu Mindy Williamson.

Citește și: Alertă! WhatApp nu va mai funcționa pe 7,5 milioane de telefoane

Peters a produs „A Star is Born”, care a propulsat-o pe Straisand în cinematografie, dar şi remake-ul din 2018 regizat de Bradley Cooper.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.