Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL - Sorina Pintea face primele dezvăluiri 'explozive': Falsul medic a primit parafa de la DSP 'din milă'

Inquam Photos/Octav Ganea
Sorina Pintea ministrul sanatatii

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a relatat, miercuri, motivele care au stat la baza eliberării parafei DSP pentru falsul medic italian. Potrivit ministrului, funcționara a justificat că a dat parafa "din milă", conform Mediafax. Matteo Politi a fost prins astăzi în timp ce încerca să fugă din țară.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţiia relatat, într-o intervenție la Europa FM: "Știți care a fost replica funcționarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru? Din milă - așa a răspuns! N-am înțeles de cine i-a fost milă și cine i-a indus această milă. Vreau mai întâi să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operație, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ…".

ALERTĂ - Liderii coaliției, Dragnea și Tăriceanu, o nouă rundă de discuții pe tema bugetului

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţă că parafa chirurgului fals italian a fost eliberată în data de 23 martie 2018 de Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicala, precizând că a fost demarată o anchetă internă privin verificarea modului în care a fost eliberată.

Sursa citată mai arată că funcţionarul public menționat a fost mutat disciplinar, urmând ca până la finalizarea cercetării să-și desf̆ășoare activitatea î̂n cadrul altui compartiment.

Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.