Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Tatăl Alexandrei a fost PUS de polițiști să SPARGĂ UȘILE la descinderi, după ce a fost AMENINȚAT că va plăti pagubele

breaking news

Alexandra, fata de 15 ani, despre care se crede că a fost ucisă și arsă, a dat detalii la 112 despre agresor, în timp ce tatăl ei a spart două uși la percheziții și a intrat primul în case, povestește unchiul fetei. Cu toate acestea, autoritățile nu au fost capabile să o salveze.

"I-a dat semnalmentele nenorocitului, că e în vârstă, că e legată, violetă, rănită. A spus că e solid și în vârstă", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru MEDIAFAX.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

Într-o intervenție la România TV, Cumpănașu a relatgat că tatăl fetei, vărul său, a intrat primul la două dintre percheziții.

"Omul a intrat de două ori în două locații. Ei l-au dus în locații greșite, el a fost băgat la înaintare să spargă ușile", a povestit Cumpănașu.

Tatăl Alexandrei a ajuns împreună cu polițiștii și la casa unde se presupune că a fost ucisă.

"A fost chemat (nr.: tatăl fetei) și a ajuns la 5.00 și până la 6.00 a așteptat lângă ei. Că au spus că nu au voie să intre (...) Azi nici măcar nu se știe dacă e în viață sau a murit. Acele bijuterii despre care se vorbește. Nu erau alte urme, nu erau alte aspecte sau urme de îmbrăcăminte, de asta este încă speranța acestor oameni".

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Chestorul Ioan Buda, șeful demis al Poliției Române, a declarat că polițiștii au vrut să intre în casă, dar procurorul nu a permis intervenția

"Șeful Poliției din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziții, a spus că <>. asta îi spunea", a declarat unchiul Alexandrei.

Mai mult, un alt angajat al Poliției i-a cerut tatălui fetei să se gândească de două ori dacă vrea să depună sesizare pentru dispariție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.