Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Un infractor le-a scăpat printre degete polițiștilor pe Aeroportul Cluj

breaking news

Un cetățean român care a fost înapoiat de autoritățile din Marea Britanie a reușit să scape pe Aeroportul International din Cluj Napoca, marți seara, anunță Poliția de frontieră Cluj.

Bărbatul, care venea din Luton, a fost preluat de la aeronava de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat in mulțime și a ieșit din incinta aeroportului, precizează comunicatul. Conform unor surse, el ar fi plecat cu un taxi.

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.

Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.