Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Vanghelie citeaza din Iohannis si da vina pe Dragnea pentru esec

vanghelie

Marian Vanghelie a declarat luni la sosirea la PSD ca trebuie facuta o analiza foarte serioasa a rezultatului alegerilor pe care il considera fara precedent. In opinia sa principalul vinovat de esec este Liviu Dragnea. Incredibil este ca Vanghelie pe langa criticile aduse PSD, a citat chiar din Iohannis spunand ca puterea trebuie impartita.

"E un rezultat foarte prost, e de neasteptat si e clar ca trebuie sa facem o analiza, s-au facut niste greseli si trebuie sa vedem de unde sunt. Nu s-a intamplat pana acum un canodat sa recupereze atat de mult de la turul I la turul II.

Cred ca am avut niste deficiente in organizarea campaniei. Nu ne putem permite in orice tip de campanie sa ne manifestam asa si sa pierdem. Toti cei care s-au ocupat de organizare - directorul de campanie - cred ca si Dragnea e raspunzator", a spus Vanghelie.

El a citat din Iohannis si a subliniat ca Ponta nu este nevoit sa se retraga din functia de premier. Totodata el s-a declarat pentru respingerea legii aministiei si gratierii si pentru ridicarea imunitatii tuturor parlamentarilor.

"Ponta este premier si cred ca in urmatoarea perioada sa nu se dea toata puterea, cum a spus si domnul Iohannis, intr-o singura parte", a spus Vanghelie.

El a declarat ca trebuie sa se reuneasca forurile de conducere ale PSD - Birou permanent si Comitet executiv.

"Eu vreau sa ne intalnim statutar, nu in grupuri restranse. Ne-am strans, ne-am strans si nu mai stie nimeni cine e in grupul ala restrans", a mai spus Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.