Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inculpatul care a omorât doi bătrâni în propria lor locuinţă, condamnat la 28 de ani şi 4 luni cu executare

judecator justitie

Magistraţii Tribunalului Timiş au hotărât condamnarea fără acord de recunoaştere la 28 de ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru omor calificat, a inculpatului care a omorât, în vara trecută, doi bătrâni în propria lor locuinţă, în apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, potrivit Agerpres.

Inculpatul poate formula apel în termen de 10 zile de la comunicare, arată, miercuri, site-ul Tribunalului Timiş.

Totodată, inculpatul este obligat de aceeaşi instanţă să plătească câte 100.000 de euro fiecăruia dintre cei doi copii ai victimelor, cu titlul de daune morale.

Magistraţii au mai dispus luarea măsurii de siguranţă a obligării inculpatului să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş se preciza faptul că în seara zilei de 27 iunie 2023, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, cu acceptul acestora, cu scopul obţinerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului şi a stării psiho-fizice determinate de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele, soţ şi soţie, pentru a putea sustrage sume de bani şi bunuri din apartament. Femeia era administratorul imobilului.

Anchetatorii susţin că în contextul în care a constatat că fusese iniţiat un apel video de pe telefonul victimelor şi că există posibilitatea identificării sale, inculpatul ar fi procedat la uciderea acestora cu un cuţit luat din mobila de bucătărie din casă, după care a folosit cuţitul pentru ameninţare, asigurându-şi scăparea şi fuga de la locul faptei, în prezenţa unor martori.

Acesta ar fi plecat cu o sumă de bani şi două telefoane mobile luate din apartamentul victimelor, fiind identificat şi prins ulterior de organele de urmărire penală, pe 29 iunie, în Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.