Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indagra 2019 - Peste 540 de companii din 25 de țări participă

Iohannis INDAGRA

Oficialii români au inaugurat, miercuri, la Centrul Expozițional Romexpo, ediția XXIV-a a Târgului Internațional Indagra, eveniment dedicat produselor și echipamentelor în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, la care participă peste 540 de companii din peste 25 de țări, scrie Mediafax.

Evenimentul înregistrează un grad de internaționalizare de 31% și ocupă o suprafață expozițională de 33.700 mp.

În deschiderea evenimentului, președintele CCIR, Mihai Daraban, a declarat: „Dacă, în 2008, Târgul Indagra era un eveniment de nivel mediu, în prezent a ajuns cel mai important târg de profil din România și, cu mândrie declar, din sud-estul Europei. Din dimensiunea acestei manifestări reiese dinamica din acest sector de activitate. Indagra oferă prilejul potrivit pentru a ridica problema procesării produselor, am avut anul trecut 507 mil euro import de produse de panificație, 460 mil euro import de produse lactate, 118 mil euro produse din tomate, 124 mil euro produse din carne procesate, 1.1 miliarde euro legume și fructe. Avem materia primă, trebuie să ne concentrăm pe procesare”.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție DURĂ la adresa lui Cristian Tudor Popescu: 'Din ce în ce mai acru, mai obosit, mai lipsit de inspirație'

Pe perioada târgului internațional Indagra 2019 vor avea loc o serie de evenimente conexe: un târg internațional pentru industria alimentară, un târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non – alcoolice, dar și o expoziție pentru industria ambalajelor.

Indagra 2019 se desfășoară în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.