Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îndemnnul unui predicator al Bisericii Evanghelice: NU votați cu USR! Nu există niciun motiv pentru care cineva ar vota USR

Facebook
Andrei Croitoru

Unul dintre cei mai tineri predicatori ai Bisericii Evanghelice le transmite celor care îl ascultă să nu mai facă la alegerile parlamentare același păcat ca la alegerile locale, când au votat cu USR! Andrei Croitoru, predicator la Biserica Evanghelică în comuna Dănești din județul Gorj, spune că nu există niciun motiv pentru care un evanghelic ar vota un partid care nu este de acord cu valorile creștine, care este împotriva credinței și a familiei.

”Pe 6 decembrie puteți să vă reparați păcatul! Să votați cu cine trebuie”, le spune predicatorul Croitoru urmăritorilor săi îndemnându-i să nu mai voteze USR.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

”Eu m-am tot întrebat, în perioada asta, de ce au votat evanghelicii cu USR. Având în valorile noastre strict conservatoare, sper că mai sunt așa!, habar nu am de ce au votat. De ce ar vota cineva cu USR? O spun frontal. Nu pot să înțeleg, nu găsesc niciun motiv pentru care cineva ar vota USR care, am văzut cu toții, au refuzat să pună mâna pe Biblie. De ce nu au spus asta înainte să fie votați? ”Băi, fraților, uite care e treaba, noi detestăm creștinismul, noi detestăm Biblia, noi nici măcar nu vrem să atingem cartea aia, mă frate!”. Nu ne-au spus asta înainte. O grămadă de evanghelici i-au votat, din păcate. Dumnezeu să îi ierte cât timp sunt în viață, pentru că noi nu credem în iertare după moarte. Nu o să aducem nicio pomană pentru ei, nu o să facem nimic decât dacă se pocăiesc acum. Trebuie să facă o reparație pe 6 decembrie. Băi, am votat prost prima dată, mă duc acum și votez cu cine trebuie.”, spune Andrei Croitoru.

Citește și: Sorin Grindeanu, atac la adresa Guvernului: Un Guvern de minciuni care li se sparg acum în cap .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.