Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îndemnul la vot pentru Viorica Dăncilă făcut de primarul din Buzău: 'Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru'

Facebook
dancila

Primarul Buzăului, Constantin Toma, le-a transmis susținătorilor PSD, într-o conferință de presă, care sunt motivele pentru care trebuie să o voteze pe Viorica Dăncilă. Toma le-a spus colegilor că trebuie să voteze cu Viorica Dăncilă, chiar dacă nu e cel mai bun candidat, asta pentru că este reprezentantul PSD la Palatul Cotroceni.

Citește și: SURSE Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD

„Vă spun cinstit, poate nu avem cel mai bun candidat (sic!) care puteam să îl avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru și suntem cu toții în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieși ceea ce trebuie să iasă. Sau cel puțin să obținem un rezultat extraordinar de bun pentru că am luptat pentru treaba asta”, le-a spus Constantin Toma celor prezenți.

Viorica Dăncilă s-a aflat duminică la Buzău într-o vizită electorală alături de mai muți lideri din conducerea partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.