DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea a zece imobile cu risc seismic au fost actualizați de CGMB

www.bucurestifm.ro
Primăria Capitalei Cișmigiu

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a actualizat, luni, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea a zece imobile cu risc seismic. Sunt vizate mai multe case de pe strada Blănari, dar şi imobile de pe străzile Ştirbei Vodă, Biserica Enei, Franceză, Vănători şi Bulevardul Mihail Kogălniceanu. În acest moment, în Bucureşti există 349 de imobile încadrate în clasa I de risc seismic, 361 de imobile încadrate în clasa II de risc seismic şi 111 clădiri în clasa III de risc seismic potrivit news.ro

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, luni, o serie de proiecte de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi lucrărilor pentru zece imobile incluse în Programul de Consolidare şi aflate în diverse stadii de execuţie.

Tot astăzi, consilierii generali au aprobat şi transmiterea în administrare şi gestionarea a 45 de locuinţe de necesitate de la Administraţia Fondului Imobiliar la Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, locuinţe care vor fi utilizate pentru relocarea proprietarilor din imobilele supuse lucrărilor de consolidare.

„Continuăm ambiţiosul program de consolidare a clădirilor cu risc seismic şi în acest sens propunem Consiliului General, spre aprobare, un număr de zece hotărâri privitoare la tot atâtea imobile pentru care au fost reactualizati indicatorii tehnico-economici în vederea consolidării, precum şi un proiect de hotărâre privind trecerea unui număr de 45 de unităţi locative din administrarea Adiministratiei Fondului Imobiliar, în cea a Administraţiei pentru Consolidarea Clădirilor cu risc seismic, care să le utilizeze că locuinţe de necesitate", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, cele zece imobile incluse în programul de consolidare pentru care s-au actualizat indicatorii tehnico-economici sunt situate la următoarele adrese: Stradă Ştirbei Vodă nr. 20, Stradă Blănari, nr. 2, Stradă Blănari nr. 6, Stradă Blănari nr. 8, Stradă Blănari nr 10, Stradă Biserica Enei, nr. 14, Stradă Spătarului, nr. 36, B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 30, Stradă Vânători, nr. 17, Stradă Franceză, nr.30.

În acest moment, în Bucureşti există 349 de imobile încadrate în clasa I de
risc seismic, 361 de imobile încadrate în clasa ÎI de risc seismic şi  111
clădiri în clasa III de risc seismic.

Şi în mandatul lui Sorin Oprescu, CGMB a avizat consolidarea a două dintre clădirile de pe Strada Blănari, la acel moment, costul investiţiei fiind estimat la 1,6 milioane euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.