Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Individa din Vaslui care a decapitat o pisică şi a pus online imaginile pe internet, trimisă în judecată

Poliţiştii din cadrul Biroul pentru Protecţia Animalelor Vaslui au finalizat cercetările în cazul unei femei în vârstă de 28 de ani, din comuna Dumeşti, acuzată pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, anunță agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, pe data de 17 mai 2022, în timp ce se afla la locuinţa sa din localitatea Dumeşti, o femeie în vârstă de 28 de ani, ar fi exercitat fapte de violenţă asupra unei pisici şi ar fi decapitat-o. După exercitarea acestor violenţe, femeia ar fi efectuat un material foto-video în care apare pisica decapitată, însoţit de mesajul 'Nu există răzbunare mai bună ca asta!', pe care l-ar fi postat pe reţelele de socializare", precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, prevăzută de Legea nr. 205/2004, privind protecţia animalelor, menţionează sursa citată.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor că din data de 19 mai 2022 au intrat în vigoare noile prevederi legale privind protecţia animalelor, care stabilesc sancţiuni mai aspre pentru cei care comit orice act de cruzime sau violenţă asupra acestora.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.