Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT. Ce amintiri are Gabriela Szabo de la Craciunul din copilarie / audio

Gabriela-Szabo

Ministrul Tineretului si Sportului Gabriela Szabo isi aminteste cu drag de Craciunul din copilarie. Ea a povestit pentru stiripesurse.ro ca ii este dor de acele momente in care mergea la colindat si de mirosul de cozonac facut la cuptorulcu lemne.

"Colindam cand eram mica. Mergeam la colindat la bunica in sat, mi-este dor de mirosul de fum de pe ulitele satului, de mirosul de cozonac facut in cuptor cu lemne, imi este dor de cat de frumos veneau vecinii sa colinde imbracati in costume populare. Sunt multe amintiri frumoase pe care nu o sa le uit niciodata", a spus Gabriela Szabo.

Si acum ministrul asteapta cu nerabdare Craciunul pentru a putea fi alaturi de familie.

"De abia astept sa vina sarbatorile de iarna, abia astept sa ma duc in Ardeal sa stau alaturi de familia mea si sa petrec alaturi de ei aceasta sarbatoare importanta pentru noi toti romanii", a spus ea.

Gabrieal Szabo a marturisit ca va face o exceptie de la dieta in perioada Sarbatorilor pentru a putea profita de bunatatile traditionale.

"Va gati mama pentru mine sunt sigura de asta. Tot ce n-am mancat un an de zile - ca sunt foarte atenta la dieta - voi manca de Craciun. Voi face o exceptie de la regimul meu alimentar, destul de strict", a mai spus ministrul.

Cat priveste anul care vine, ea isi doreste sanatate si putere pentru a porni la un nou drum.

"Vreau sa fiu foarte sanatoasa, sa ma odihnesc putin pentru ca am nevoie de cateva zile de odihna si sa plecam la un alt drum mai puternici si mai motivati", a conchis Gabriela Szabo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.