Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT: Cocktailul 'Iohannis', oferit gratuit în ziua alegerilor

Sibienii care vor vota la alegerile de duminica indiferent de optiune beneficiaza, din partea unui pub din oras, de o oferta inedita, un cocktail 'Iohannis' gratuit, asta daca mai consuma înca ceva, a declarat  Andrei Moleavic, unul dintre patronii localului.

'Avem doar de doua zile în meniu aceasta oferta electorala, cocktailul 'Iohannis'. Este un cocktail foarte gustos, preparat din curacao, portocale, vodka si triplu sec (...)', a explicat Andrei Moleavic.
Potrivit acestuia, toti cei care vor vota duminica si se prezinta în acest pub cu buletinul pe care este aplicat colantul cu inscriptia ''VOTAT'', vor primi gratis, din partea casei, un cocktail 'Iohannis'.
'Urmatorul pas este ca în duminicile de 2 si 16 noiembrie sa oferim gratuit un cockail 'Iohannis' tuturor clientilor care vin cu buletinul si ne arata ca au votat, nu conteaza cu cine. Singurele conditii sa voteze si sa mai comande ceva, nu conteaza ce. Noi dorim ca sa mearga la vot. Acum pentru noi miza e mai mare, candideaza un sibian. Noi nu suntem membri de partid, însa dorim ca lumea sa voteze duminica', a spus Andrei Moleavic.
El recunoaste ca aceasta promotie nu îi va aduce profit, ci doar un plus de imagine.
'Comercial, noi iesim în minus. Însa noi ne-am dorit sa contribuim cu ceva pentru sibienii care voteaza duminica', spune patronul sibian.
Moleavic a explicat ca acest cocktail este o combinatie de albastru si portocaliu, o îmbinare de dulce - usor acrisor. Sucul de portocale atenueaza din dulceata curacao, iar lichiorul triplu sec plus vodka, confera o aroma mai puternica, dar în acelasi timp fina.
Este pentru prima data când în Sibiu s-a lansat o bautura ''electorala'' care are ca scop încurajarea cetatenilor de a participa la vot.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.