Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inedit: Genţi de mână, prezentate pe podium de drone la Milan Fashion Week / VIDEO

ladepeche.fr
moda

Genţi prezentate pe podium de drone au deschis marea "slujbă" a creatorilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, o colecţie de inspiraţie religioasă, prezentată în ultima zi a Săptămânii Modei de la Milano, care a avut loc duminică, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Eurostat vine cu statistici DEVASTATOARE: Semnal de alarmă pe riscul de SĂRĂCIE din România

Sala Metropol, fost cinematograf din anii '40, devenită sediu pentru casa de modă, a fost transformată în biserică pentru eveniment.

Asistenţa a fost rugată să oprească aplicaţia wifi a aparatelor electronice. Tehnicienii spectacolului, îmbrăcaţi în cămăşi albe de oameni de ştiinţă şi dotaţi cu calculatoare pentru a controla conexiunea, au excortat dronele care au "defilat" cu genţi marca Dolce&Gabbana, aşa cum a început spectacolul.

Zburând pe deasupra pasarelei cu genţile de mână agăţate, dronele au fost accesorizate cu mici camere cu care filmau publicul. Imaginile au fost retransmise în direct pe ecrane gigant şi pe reţelele sociale ale companiei.

Manechinele au apărut pe podium, dezvăluind o colecţie cu referinţe religioase: îngeri şi madone în broderii bogat aurite pe veste colorate, rochii, paltoane, genţi şi pălării.

Devizele "religiei" D&G au ornat hainele: "Fashion Sinner", "Fashion Devotion", "Fashion is beauty", "D&G Heaven", "Santa Moda" şi "Power". Dantele, strasuri, broderii, peruci, velur, pene, exuberanţă de bijuterii au fost prezente în această colecţie de o bogăţie fără limită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.