Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT - Un bancher vrea să-l convingă pe premierul Tudose să-şi facă card: 'Aş începe prin a-i arăta care sunt dezavantajele menţinerii cash-ului'

taripebi.ge
credit card

Vicepreşedintele BCR Dana Demetrian, a declarat ieri că pentru a-l convinge pe Mihai Tudose să-şi încaseze salariul pe card, i-ar prezenta dezavantajele menţinerii cash-ului din perspectiva economiei naţionale, potrivit ZF.

Avocata lui Daniel Dragomir, atac DUR la adresa lui Klaus Iohannis: 'Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi'

"Cum i-aş prezenta premierului avantajele cardului de debit? Aş începe prin a-i arăta care sunt dezavantajele menţinerii cash-ului din perspectiva economiei naţionale. Cardurile de debit şi conturile ataşate nu sunt purtătoare de comisioane în cazul celor mai multe bănci din Romania. La comercianţi nu se plăteşte comision la tranzacţiile cu cardul. Avem zero comision la ATM-urile băncii şi internet banking gratuit.”, a declarat Dana Demetrian, vicepreşedintele BCR, la o conferinţă de presă organizată joi, 21 septembrie.

Reamintim că, premierul Mihai Tudose a declarat recent că a refuzat să primească salariul pe un card bancar, întrucât nu a dorit să achite comisioanele impuse pentru tranzacţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.