Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infecția cu coronavirus - De cât timp este nevoie pentru a te recupera în urma simptomelor ușoare? Anunțul unui expert medical

Facebook
coronavirus

Un expert din cadrul Comisiei Naționale de Sănătate din China (NHC) a declarat, marți, că o săptămână este suficientă pentru recuperare în urma simptomelor ușoare ale coronavirusului, relatează Reuters, conform Mediafax.

Comentariile au fost făcute de Li Xingwang la o conferință de presă susținută la Beijing, unde a mai spus că simptomele ușoare ale coronavirusului nu sunt asemănătoare celor de pneumonie, ci pacientul prezintă doar febră ușoară.

Victor Ponta lansează acuzații INCENDIARE: PNL, USR și PSD au pregătit o CACEALMA în Parlament

De asemenea, Jiao Yahui, un alt expert din cadrul Biroului de Administrație Medicală al NHC, a declarat că dificultățile întâmpinate de pacienți în accesarea paturilor din spitale pentru tratarea virusului au fost ameliorate, dar costumele de protecție sunt încă într-o cantitate redusă.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat marți că 106 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 4.515.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.