Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Inspectoratul școlar i-a permis unui profesor, CONDAMNAT PENTRU VIOL, să predea: Dascălul este și hoț

profesor violator

Conducerea ISJ Gorj a început o anchetă la Liceul Tehnologic Țicleni, după ce un profesor de sport, Trușcă Elvis Emilian, vărul primarului din oraș, a recunoscut că a fost condamnat într-un caz de viol, pe care susține că nu l-a comis, și într-un furt de produse de înfrumusețare din Italia.

Conducerea ISJ Gorj i-a solicitat profesorului în vârstă de 49 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, să prezinte certificatul de integritate comportamentală. Dascălul a mers la Poliție și a solicitat documentul, urmând să primească rezultatul peste câteva zile, informează mediafax.ro.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Inspectorul general școlar din cadrul ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, susține că profesorul a mărturisit că a fost condamnat pentru un viol, însă susține că nu l-ar fi comis el. Potrivit inspectorului, dascălul a prezentat la ISJ un cazier și urmează ca, în câteva zile, să aducă și certificatul de integritate comportamentală.

„El a venit și mi-a povestit că fapta cu violul se întâmpla acum 31 de ani și că el nu a fost violatorul, au fost alți doi, care au luat opt ani, iar el a luat doar un an, a fost condamnat doar cu un an. În ceea ce privește Italia, spune că a fost șofer și că a furat cu unii. A recunoscut, până la urmă, dar este doar ce spune el. Așteptăm certificatul. Cazierul e curat. Așteptăm rezultatul și așteptăm să se întoarcă și directorul din proiect, facem anchetă la școală”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marcela Mrejeru.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a explodat: Sunt cel mai atacat, intimidat, șantajat și blocat om din România

Potrivit acesteia, profesorul este încadrat la plata cu ora la Liceul Tehnologic Țicleni.

„El nu este angajatul Inspectoratului Școlar. Niciodată nu a avut hârtie de la ISJ. Nu este trimis de inspectorat, i s-au dat ore de către director, de către școală. Câteva ore are, nu are toată norma”, a spus Marcela Mrejeru.

Citește și: USR, proiect pentru Diaspora! Se cere scutirea de la plata impozitului pe venit pentru românii din străinătate

Directorul liceului din Țicleni, Mihai Istrate, se află în Italia, în cadrul unui proiect. Acesta nu a putut fi contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX pentru a oferi un punct de vedere în acest caz. Nici profesorul de sport nu a fost găsit ca să comenteze acuzațiile care i se aduc. Potrivit unor surse, cei doi sunt veri.

Jurnaliștii italieni au scris că, în 2010, bărbatul ar fi fost arestat după ce ar fi intrat într-un supermarket din Italia și ar fi furat produse de înfrumusețare și câteva albume de muzică. Potrivit presei italiene, acesta a fost judecat și condamnat la un an de închisoare și două sute de euro amendă.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit! Declarație cu privire la studiile sale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.