Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNFIORĂTOR Un bărbat a făcut un accident și le-a spus medicilor că și-a ucis, acasă, soția și fiul

UPDATE

Bărbatul care și-a ucis soția și fiul are 80 de ani. Fiul său, în vârstă de 46 de ani, avea un handicap locomotor și fusese externat din spital.

"Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Știrea inițială

Caz șocant petrecut duminică dimineața! Un bărbat a făcut un ușor accident rutier, dar ceea ce a urmat depășește orice imaginație. Omul i-a spus asistentei de pe ambulanță că sângele de pe hainele sale nu este al său, ci al soției și al fiului, pe care îi ucisese cu toporul.

Crimele au avut loc în localitatea Corni Albești, comuna Albești. După ce și-a ucis soția și fiul, criminalul a plecat cu mașina, dar la Costești a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Asistenta de pe ambulanță a sunat la 112, iar medicii și polițiști au constatat că cele relatate de bărbat erau adevărate. Autoritățile au găsit două persoane, o femeie, de aproximativ 60 de ani, și un bărbat, de aproximativ 35 de ani, într-o baltă de sânge.

”În ultima perioadă a fost la spital, avea ceva probleme cu inima, nu cred că era el capabil de așa ceva. Fapta ar fi fost comisă în această dimineață. Între ei nu erau probleme. Băiatul se despărțise, dar mai venea pe la ei.”, a spus Romeo Iftene, primarul comunei Albești, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.