Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infirmiera rănită în incendiul de la Spitalul din Ploieşti este internată la Floreasca, în stare stabilă

Captura facebook
evacuare bolnavi Spital ploiesti incendiu

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Andrei Baciu a afirmat că infirmiera rănită, joi dimineaţa, în incendiul de la Spitalul Judeţean Ploieşti, este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în stare stabilă, potrivit news.ro.

"Este la Floreasca, se află într-o stare stabilă. Cei de acolo se îngrijesc pentru a-i oferi toată asistenţa de care are nevoie. Au vastă experienţă în tratamentul pacienţilor cu arsuri”, a declarat Andrei Baciu, joi, la Digi 24.

El a precizat că în acest an România a avut cinci miniştri ai Sănătăţii, iar cu această fragmentare a activităţii nu pot fi duse lucruri la bun sfârşit.

"Avem al cincelea ministru al Sănătăţii într-un an. Nu ai cum cu o asemenea fragmentare a activităţii să duci lucruri la bun sfârşit. Astfel de reconstrucţii de infrastructură nu se fac peste noapte. Ne uităm la alte sisteme de sănătate, acolo există o continuitate. De asta este esenţială identificarea unei soluţii stabile, astfel încât şi România să poată să construiască şi să ne aliniem la standardele europene”, a explicat secretarul de stat.

Doi bărbaţi au murit, joi dimineaţă, după ce un incendiu a izbucnit în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti, unde erau trataţi pacienţi cu coronavirus. O infirmieră a suferit arsuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.