Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații spectaculoase oferite de câștigătorul premiului cel mare la Loto: Câți ani are bărbatul și cum a ales numerele norocoase

loto 2

Premiul cel mare la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, a fost revendicat, luni, de la sediul central al Loteriei Române. Câştigătorul este un bărbat de 60 de ani din Iaşi care joacă de ani de zile, dar ocazional. El a ales trei variante simple, ultima fiind câştigătoare şi având numere alese la întâmplare.

"Le doresc tuturor celor care joacă să aibă norocul meu...”, a declarat bărbatul care s-a prezentat, luni, la sediul central al Loteriei Române pentru a revendica premiul în valoare de 9.325.973,81 lei (aproximativ 2 milioane de euro), potrivit News.ro.

Posesorul biletului norocos este din Iaşi, are 60 de ani, joacă de mulţi ani la Loto 6/49, însă ocazional. Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia fiind cea câştigătoare.

Citește și: Dăncilă îl bagă 'în sedință' pe Isărescu, pe tema creșterii inflației: 'Politica monetară este legată de Banca Naţională'

El a povestit că din luna decembrie a început să joace frecvent, sperând că va câştiga în curând. Pe varianta care s-a dovedit câştigătoare a ales numere la întâmplare şi era cât pe ce să nu o joace.

Bărbatul a cumpărat biletul chiar în ziua în care a avut loc tragerea şi a aflat abia a doua zi, spre seară, că a câştigat.
Cu banii doreşte să înceapă o afacere şi să-şi ajute copiii.

Primul a fost câştigat la tragerea din 11 februarie, numerele câştigătoare fiind 5, 14, 30, 34, 22, 18. Acesta este primul câştig de categoria I obţinut în 2018 la Loto 6/49.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.