Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informatiile se confirma. Ce a facut Camelia Bogdan dupa atacurile Antenelor

camelia bogdan

Antena 3 a dezvaluit in ultima perioada informatii compromitatoare pentru judecatoarea Camelia Bogdan, cea care a pronuntat sentinta de condamnare in dosarul lui Dan Voiculescu. Acum,  asa cum STIRIPESURSE.RO anunta inca de dimineata, Camelia Bogdan contraataca facand o solicitare la CSM pentru a i se apara reputatia.

Iata ce le scrie Camelia Bogdan celor de la CSM:

Obiect: Cerere de apărare a reputației profesionale a judecătorului Camelia Bogdan și a sistemului judiciar în ansamblul său

Stimate Domnule Președinte,

Subsemnata Camelia Bogdan, judecător în cadrul Secției a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti, vă rog respectuos să îmi admiteți cererea de apărare a reputației profesionale afectate prin emisiuni difuzate de Antena 3 și articole publicate pe portalul Lumea Justiţiei (www. luju.ro).

Pentru detalii în privința discuțiilor cu un vădit caracter denigrator la adresa mea și a sistemului de justiție din emisiunile difuzate de Antena 3, în perioada 10.02-16.02.2016, vă rog respectuos a solicita sprijinul Consiliului Național al Audiovizualului în baza Protocolului de colaborare dintre CSM și CNA .

Neurmărind toate aceste emisiuni, nu vă pot reda cu acuratețe toate acuzațiile aduse mie și sistemului judiciar cu încălcarea de către postul Antena 3 a obligației impuse de art. 3 (2) al Legii Audiovizualului privind „informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor” pentru a favoriza „libera formare a opiniilor”. Din contră, fără o minimă intervenție a moderatorului, impusă în asemenea situații de legislația audiovizuală, invitați permanenți ai postului Antena 3, precum Mugur Ciuvică, ori persoane invitate constant precum Lucia Hossu Longin, au proferat acuzații grave la adresa mea, calificându-mă drept „o judecătoare coruptă”.

Am vizionat doar o emisiune în care, plecând de la declarația mea de avere, eram acuzată că în 2014 aș fi luat bani de la partea vătămată - Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale - într-un dosar în care, de fapt, această instituție avea calitatea de parte civilă - și că aș fi fost într-o stare de incompatibilitate / conflict de interese pentru că am predat în cadrul unui seminar de prevenire a fraudei și corupției funcționarilor unei instituții (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) aflate în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale.

Potrivit Antena 3 și Lumea Justiției, remunerația pe care am primit-o ca lector în cadrul seminarului din 2014, la care se adaugă concediul de odihnă ce ar fi fost efectuat pe banii părții vătămate în Poiana Brașov, ar fi fost plăți mascate pentru decizia pronunțată în dosarul nr. 25497/3/2012** - Dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare - în care a fost condamnat și Dan Voiculescu, fondatorul Trustului Intact. Altfel spus, mi se impută săvârșirea în concurs a infracțiunilor de corupție în formă continuată și spălare de bani pentru că am predat „Prevenirea fraudei şi a corupţiei în vederea protejării intereselor financiare ale Uniunii Europene” funcționarilor APIA (a căror listă de prezență o atașez prezentei) într-un interval de două săptămâni, în intervalul orar 9-17.00, la Poiana Brașov.

Nu mai puțin adevărat este că am luat act, ex propiis sensibus, în data de 12.02.2016, că site-ul Antenei 3 îmi aduce acuzația că am săvârșit potențiale infracțiuni și doar împrejurarea că aș fi „parteneră de execuții” cu Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție mă apără de „pârnaie”. Această exprimare argotică are rolul de a sublinia faptul că aș fi încălcat în mod grav legea.

Citeste continuarea aici: Solicitare Camelia Bogdan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.