Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Infracțiuni constatate de polițiști în ultima săptămână

gandul.info
politie

Polițiștii au constatat 387 de infracțiuni dintre care 24 contra persoanei și 84 contra patrimoniului. 675 de persoane au fost cercetate, 80 fiind reținute, iar 57 arestate. Au fost prinși în flagrant 387 de autori de infracțiuni. Totodată, polițiștii au depistat 99 de urmăriți național și 34 de urmăriți internațional.

În ultimele șapte zile, Poliția Rutieră a acționat pe principalele artere de circulație pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor grave, fiind constatate 102 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Au fost aplicate 30.239 de sancțiuni contravenționale, dintre care 248 pentru consum de alcool și 12.329 pentru depășirea vitezei legale.

De asemenea, 336 conducători auto au rămas fără permis pentru că se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar 449 pentru că au depășit limitele de viteză.

Ținând cont de faptul că mulți români merg în pelerinaj sau petrec aceste zile de sărbătoare în stațiuni turistice, numărul echipajelor de poliție rutieră va fi suplimentat, în special pe drumurile despre care știm, din experiența anilor trecuți, că se aglomerează în preajma sărbătorilor de Paște. În ultimele zile valorile de trafic au crescut pe arterele care converg către marile aglomerări urbane, cu precădere spre centrele comerciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.