Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înfrângere în instanţă pentru Teldrum: Firma din Teleorman rămâne fără insula Belina

tel drum

Cererea Teldrum de anulare a hotărârii Consiliului Județean Teleorman prin care Insula Belina a revenit statului român a fost respinsă de magistrații Tribunalului Teleorman. Decizia nu este definitivă, transmite MEDIAFAX.

Tribunalul Teleorman a respins cererea Teldrum de anulare a hotărârii Consiliului Județean Teleorman prin care Insula Belina a trecut din administrarea Consiliului Județean în cea a statului român.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii despre testul care detectează gripa în 10 minute

„Respinge excepţia lipsei de interes invocată de pârâtă, ca nefondată. Respinge ca nefondată cererea de suspendare a Hotărârii Consiliului Judeţean Teleorman nr. 135/26.11.2018 formulată de reclamanta SC Tel Drum SA în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Județean Teleorman", scrie pe portalul instanței.

Hotărârea nu este definitivă, Teldrum având posibilitatea de a o contesta în termen de 5 zile de la comunicare.

Teldrum avea, prin cele trei contracte încheiate cu Consiliul Județean Teleorman, garanția că, timp de 7 ani, va putea exploata Insula Belina fără opreliști. Conducerea Consiliului Județean Teleorman a decis, însă, să renunțe la administrarea zonei și să o dea înapoi Apelor Române.

Decizia a avut efecte mai ales asupra companiei Teldrum, care câștigase prin licitație cele trei contracte de închiriere.

Decizia de a da în judecată autoritatea județeană l-a șocat chiar și pe președintele CJ Teleorman, Dănuț Cristescu, care declara la momentul respectiv că: „Hotărârea pe care am dat-o e perfect legală".

Nici reprezentanții Teldrum și nici cei ai Consiliului Județean Teleorman nu au putut fi contactați, vineri, pentru a-și exprima punctul de vedere asupra acestei situații.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul profesorului Mencinicopschi: Cum se consumă ouăle de prepeliță în mod corect .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.