Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ING Bank a investit în Startarium peste trei milioane de euro pentru dezvoltarea continuă a platformei pentru antreprenori

www.ziuaconstanta.ro
ING Bank

ING Bank a investit în Startarium, în cei cinci ani de activitate, peste trei milioane de euro, ceea ce a făcut posibilă dezvoltarea continuă a platformei pentru antreprenori, fiind sprijin constant pentru startup-urile din comunitate, a anunţat miercuri banca.

"Lansată în 2016 sub umbrela 'Oraşul Antreprenorilor' de către Impact Hub şi ING Bank, Startarium este astăzi cea mai complexă platformă pentru antreprenorii aflaţi la început de drum. Aceasta oferă gratuit toate instrumentele de care aceştia au nevoie, de la implementarea ideii până la scalarea afacerii. În cei cinci ani de activitate, ING Bank a investit în Startarium peste trei milioane de euro, ceea ce a făcut posibilă dezvoltarea continuă a platformei şi sprijin constant pentru startup-urile din comunitate", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, platforma a fost construită pe patru piloni - învăţare, practică, mentorat şi finanţare. Startarium a format o comunitate de peste 47.000 de membri, a publicat peste 500 de materiale utile antreprenorilor şi a înregistrat peste 600.000 de vizitatori, scrie Agerpres.ro.

Din 2016 şi până în prezent, Startarium a susţinut conturarea a peste 5.000 de afaceri, iar peste 100 de antreprenori români au fost ghidaţi gratuit de mentori pentru accelerarea dezvoltării startup-urilor lor. Per total, Startarium a deschis startup-urilor româneşti accesul la finanţări ce depăşesc 800.000 de euro în ultimii cinci ani.

"An de an, ne uităm cu mândrie la felul în care Startarium creşte şi devine un real sprijin al mediului de afaceri din România. În special în contextul din prezent, astfel de proiecte de susţinere sunt cruciale pentru revenirea economiei. Asta pentru că ele contribuie la încurajarea celor proaspeţi în ale antreprenoriatului să îşi pună ideile în practică, respectiv a celor care au avut dificultăţi să se reinventeze prin programe precum RE:BUILD. Pe măsură ce revenirea la noul normal se apropie de orizont, suntem alături de clienţii noştri şi cei ce vor să meargă pe această cale deopotrivă, pentru a-l construi împreună mai bun, mai sustenabil", a subliniat Silvia Mihăilescu, Director Marketing, Comunicare şi CSR, ING Bank România.

Startarium informează, printre altele, despre instrumentele de finanţare disponibile pentru afaceri. Secţiunea de "Finanţare nerambursabilă 2021" este actualizată atunci când apar oportunităţi noi, de la apeluri pentru agricultură şi mediu la cele pentru digitalizare, inovaţie sau antreprenoriat social.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte bănci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.